dilluns, 4 d’agost del 2008

En Viu, el gran Gatsby


Doncs sí. Malgrat la resistència de la Nyora per a reconèixer-ho, en Viu és gran. És gros. És un mascle capat de 2 anys que pesa 6 kg.

Ens vàrem haver de rendir a l'evidència fa molt poquet, quan en Jordi, un dels seus veterinaris, ens va confirmar que el pes habitual per un gat d'uns 2 anys es situa entre els 4 i els 5 kg...

El gruix del seu folre, el tamany del saquet de greix que tenen els gats entre les potes del darrere i l'extensió de la seva figura són altres paràmetres que defineixen la seva grandària.

A nivell de caràcter i comportament el seu tret més característic és la seva afabilitat. Tot i ser un "passota" i sovint rebutjar els amanyacs si s'allarguen massa té una pre-disposició total a fer-se amic de totes les visites i posar-se panxa enlaire de seguida que te li acostes i s'adona que li adreces paraules afalagadores.

En el seu cas, el seu nom fa referència a la població oscense de Viu de Linàs. A més, quan els dos germanets eren petits, a ell li esqueia perfectament el seu nom perquè era tot un belluguet.

Altres sobrenoms casolans són:

Amorxete (sense comentaris...)
El gran Viu
Viu el gran
El gran Gatsby
Viuet
vaqueta
etc.

Físicament el podem descriure, tal i com delata un dels seus sobrenoms, com una petita vaqueta, però, malgrat el seu tamany, amb una figura esbelta i preminent.

Quan camina per casa dóna ben bé la sensació equiparable al lleó, el rei del clan. El gran Viu. El rei Gatell!

Boooooooooooooooou,
Nyor